Producten voor parel van sarrion (3)

ANSJOVIS IN OLIJFOLIE - ZOUT

ANSJOVIS IN OLIJFOLIE - ZOUT

De liefhebbers van ansjovis weten het: ansjovisfilets in olijfolie bieden eindeloos genot en passen perfect in talloze recepten, waar ze hun krachtige vis- en zout smaak aan bijdragen. Ansjovis in olijfolie wordt bijna als een kruidenmiddel gebruikt, om een unieke en heerlijke smaak aan elk recept toe te voegen waarin het voorkomt. **Combineer ansjovis in olijfolie met andere smaken** Voordat we het over recepten hebben, hier is een lijst van ingrediënten die perfect samengaan met de in olijfolie gemarineerde ansjovisfilet. Als je een recept hebt dat voornamelijk deze ingrediënten gebruikt, dan kun je zonder twijfel ansjovis toevoegen en altijd succes hebben: - Groene of zwarte olijven - Tomaat (vers, geplet, cherrytomaat...) - Kappertjes - Gegrilde paprika's - Courgette - Aardappelen - Mozzarella en feta kaas - Hardgekookt ei, mayonaise of omelet - Teentjes knoflook.
Mirabellen

Mirabellen

Hele, in plakken of in blokjes, kies de beste oplossing om uw talent te laten groeien. Een breed assortiment van zeer hoogwaardige diepvriesfruit. In onze producten vindt u geen natuurlijke of synthetische aroma's, kleurstoffen of conserveermiddelen, alleen de smaak en kleur van echt fruit. Verkoopeenheid Dozen of zakken van 10 kg tot 25 kg, afhankelijk van het product Een assortiment in 2 x 2,5 kg
Sardines in Tomaat en Provençaalse Kruiden - Zout

Sardines in Tomaat en Provençaalse Kruiden - Zout

Sardines met de hand ingeblikt in de Provence. Product zonder kleurstoffen, conserveermiddelen, zonder GGO's en zonder geïoniseerde producten. Ingrediënten: Sardines (Sardina pilchardus walbaum) 65%, water, tomatenconcentraat 8,5%, plantaardige olie, Provençaalse kruiden 0,3%, zout.